Mijn werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik graag wat je hulpvraag is. We kijken hierbij of haptotherapie een geschikte therapievorm voor jou is en bepalen of we een behandeltraject in gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we dan een behandelplan op en bespreken de verwachte behandelduur. Vaak zijn 5 tot 10 behandelingen voldoende om je verder te helpen. Wanneer er sprake is van een complexe hulpvraag, kan een langere behandelduur nodig zijn. Een behandeling duurt een uur. Als we geen behandeltraject starten, worden de kosten van het kennismakingsgesprek niet in rekening gebracht.

In de therapie maak ik gebruik van een combinatie van het gesprek en aanraking op de behandelbank. Zo onderzoeken we je hulpvraag. Waardoor blokkeer je? Wanneer ben je niet in contact met jezelf? Zo help ik je om inzicht te krijgen in je problematiek. We gaan samen op zoek naar handvatten hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Voor een kennismakingsgesprek of verdere informatie, vind je mijn contactgegevens onderaan de pagina.  Overige gegevens zoals AGB-codes vind je bij Contact